Vrijgezellenfeest lasergamen

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Vrijgezellenfeest lasergamen op eigen locatie

We hadden nooit gedacht dat je het zou vragen, maar ons antwoord is uiteraard ‘JA!’ Het meest gewilde vrijgezellenuitje van dit moment is nu inderdaad bij ons te boeken: lasergamen op eigen locatie! Je kan tenslotte nog maar een keer op de ‘Bride to Be’ schieten, dus grijp deze laatste kans met beide handen aan. Deze strijd zorgt ongetwijfeld voor een hoop gezonde spanning tussen alle vrienden en familieleden, waar uiteraard nog lang over zal worden nagepraat. Het ideale aan het boeken van onze lasergame activiteit is dat we naar de door jou gekozen locatie komen. Hierdoor is er na afloop nog alle ruimte en tijd voor een lekkere borrel en een hapje, zonder dat iemand de Bob hoeft te zijn. Super fijn toch? Daarnaast zal vt-entertainment met behulp van onze getrainde lasergame begeleiders de locatie omtoveren tot een ware lasergame arena, met bijvoorbeeld lichten, obstakels, legernetten en hindernisobjecten of rookmachines. Dit alles om de locatie zo tof en geschikt mogelijk te maken!

Wij bieden een breed arsenaal aan spelvariaties, zoals Free For All, Team Death Match, Capture The Flag, Levend FORTNITE en/of Last Man Standing. Afhankelijk van de tijd kunnen er natuurlijk meerdere van deze spellen gespeeld worden of kan onze begeleiders combinaties maken. De keuze ligt bij jullie!

Echtgenote en Echt Genoten!

Op een spannende dag als deze is het natuurlijk fijn om die spanning een goede plek te kunnen geven. Die plek geven wij, en maken we dus helemaal op maat met onze professionele lasergame guns en andere decorstukken. Met al je vrienden en geliefden zorgen we namelijk dat je niet alleen met je aanstaande echtgenoot of echtgenote speelt, maar ook echt genoot of echt genoten hebt! Die eeuwige trouw beloven we jullie nu alvast. Dus: de eerste ‘she said yes’ was al binnen, maar ze zegt vast en zeker ook ja tegen een echte stoere wedstrijd lasergamen!

Vraag naar de vele mogelijkheden (+31 6 83 86 76 15), ook via WhatsApp te bereiken of stuur een mail naar info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur jouw vraag/ boeking beantwoorden, want ook wij zeggen graag ‘YES!’ op je vraag.

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next