Lasergamen kinderfeestje (FORTNITE)

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Professioneel lasergamen met een kinderfeestje

Klaar met de speurtochten of bioscoop? Dan hebben wij misschien wel het stoerste kinderfeestje voor jouw zoon of dochter: lasergamen! En dat op je eigen locatie. Wij komen met professionele lasergamepistolen en daarbij horende attributen zoals bunkers en legernetten. Tijdens het kinderfeestje is er genoeg te kiezen aan lasergamespellen: Free For All, Team Death Match, Capture The Flag of Last Man Standing. Ook hebben wij sinds kort de Lasergamevariant van FORTNITE in ons catalogus. En dat allemaal onder begeleiding van onze eigen mensen.

Locatie

Dit kinderfeestje kan perfect worden gegeven in praktisch ieder bos, of in een loods, (grote) tuin, gymzaal, duinen of op het strand! Als je zelf een nog geschiktere locatie hebt, kan het natuurlijk ook daar. Jij bepaalt de locatie uiteindelijk. Weet je zelf niks? Wij denken graag met je mee, voor vragen kan je ons altijd bellen of WhatsAppen (+31 6 8386 7615), en mailen mag natuurlijk ook via info@lasergamespot.nl.

Hoeveel professionele lasergame pistolen kunnen wij het beste huren?

Dat is moeilijk te zeggen, maar wij geven graag passend advies aan de hand van het aantal deelnemende mensen. Gelukkig is het in ieder geval niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, dit scheelt in de kosten (uiteraard in jullie voordeel!). Omdat professioneel lasergamen een echte sport is, is het soms namelijk best lekker om even uit te rusten. Op dat moment kan je je pistool natuurlijk tijdelijk doorgeven, om naast energie ook overbodige kosten te besparen. Zo wordt deze feestdag niet alleen je zoon of dochter een jaar ouder, maar hopelijk je tegenstander (van de spanning uiteraard)!

FORTNITE

Je hebt er vast wel eens van gehoord en je kinderen hebben het vast wel eens gespeeld: FORTNITE. Dit razend populaire gamespel bieden wij nu ook aan in real-life, in onze lasergamevariant! Samen met onze lasergamebegeleiders hebben wij een eigen spelvariant ontwikkeld. Dit spel start met een veld waarop verspreid alle lasergamepistolen liggen, met elk wapen een aparte soort munitie. Het vervolg is simpel. Pak jij de sniper, dan kan je er meteen voor gaan van een grotere afstand. Pak jij slechts de ‘shotgun’, dan zal je dichterbij moeten komen om de tegenstander pijn te doen. Dus, wil jij dé garantie voor een spannende middag? Beleef het nu met onze lasergamevariant FORTNITE.

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next