Lasergamen op school

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Lasergamen met de hele klas op school

Hoe tof is dat? Door het hele schoolgebouw met al je vrienden en vriendinnen lasergamen! Hier komen de bekendste passages uit de geschiedenisles dan eindelijk tot leven! Dit kan niet alleen in de gangen of lokalen, maar bijvoorbeeld ook op het schoolplein of in de gymzalen van je school. Je kunt het zo gek niet bedenken eigenlijk! Lekker de strijd aan gaan met al je klasgenoten, bewapend en rennend met een echt professioneel lasergamepistool. Met maar één doel natuurlijk: je beste vriend of vriendin dan eindelijk eens uitschakelen. Gedurende deze activiteit kunnen er verschillende lasergamevarianten gespeeld worden. Zo bieden wij onder andere een variant aan die gebaseerd is op het bekende spel Fortnite, wat zeker bij deze doelgroep razend populair is. Ook zijn er genoeg andere opties, zoals ‘Free For All’, ‘Team Death Match’, ‘Capture The Flag’ en/of ‘Last Man Standing’. De keuze is aan jullie!

Geschikte locatie voor het lasergamen?

Voor lasergamen is je school meer dan geschikt. Je kan je verstoppen achter elke frisdrankautomaat en kan toeslaan vanuit de docentenkamer, want die plek zagen je klasgenoten vast niet aankomen… Hoe dan ook: dit wordt sowieso een klassenuitje waar nog lang over zal worden nagepraat! Maar er is meer… Om de spanning op te voeren kan het ook gespeeld worden in het donker, door de lichten uit te doen en je uiteraard tactisch te kleden. Wat je ook wil, wij denken graag met je mee. Wij zijn te bereiken op (+31 6 8386 7615) ook via WhatsApp, je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen naar info@lasergamespot.nl.

Hoe veel lasergame guns moeten wij huren?

Een logische vraag, want als er kosten bespaard kunnen worden doe je dat natuurlijk graag. Zo is wellicht niet elk moment iedere klasgenoot aan het spelen, dus kan daar bijvoorbeeld op bespaard worden. Verder is het antwoord op deze vraag afhankelijk van hoe groot de speelruimte is, en vooral van hoe lang je wil lasergamen. Wij denken uiteraard graag mee met de huurder en zoeken dan samen naar een passende en duurzame oplossing.

Handige info: voor scholen en (sport)verenigingen hanteren wij speciale tarieven. Informeer naar de mogelijkheden (085-0470528 of info@lasergamespot.nl).

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next