Lasergamen op kantoor

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Lasergamen op kantoor met je collega’s

Je eigen kantoor is doorgaans een doornormale werkplek. Eentje die je maandag het liefst nog even overslaat, maar wat nou als we daar eens een hele vette lasergamelocatie van maken? Wij toveren het hele kantoor om tot een ware lasergame arena en bewapenen jou en je collega’s met een professioneel lasergamepistool! Zo moet je niet alleen opzoek naar het koffiezetapparaat, maar vooral naar de mensen met wie je normaal zo goed samenwerkt… Voorzien van onze begeleiding en jullie eigen adrenaline spelen jullie verschillende spelen zoals Free For All, Team Death Match, Capture The Flag en Last Man Standing.

Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?

Niks! LaserGameSpot.nl maakt namelijk zelf van jouw kantoor de ideale lasergame ambiance. Met veel bijpassende attributen zoals legernetten, bunkers en rook- en lichteffecten zorgen wij hier zelf voor. Hierbij wordt gekeken naar wat het beste past op de desbetreffende locatie. Hierdoor is praktisch elke locatie binnen Nederland en België geschikt voor onze spellen, zonder dat jij daar iets aan hoeft te doen… Dat schiet alvast lekker op, toch?

Hoe veel lasergamepistolen heb ik nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, maar wij geven graag passend advies aan de hand van het aantal deelnemende mensen. Gelukkig is het in ieder geval niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, dit scheelt in de kosten (uiteraard in jullie voordeel!). Omdat professioneel lasergamen een echte sport is, is het soms namelijk best lekker om even uit te rusten. Op dat moment kan je je pistool natuurlijk tijdelijk doorgeven, om naast energie ook overbodige kosten te besparen. Zo kan je meteen zien welke collega er met scherp schiet en waar je eigen kansen liggen na de pauze. Zo wordt deze kantoordag niet alleen je koffie net te sterk, maar hopelijk ook jij en je teamgenoten!

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next