Lasergamen in een magazijn

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Lasergamen in een magazijn met je collega’s

Wil je eens iets nieuws doen als teamuitje maar doen jullie dat eigenlijk het liefst dichtbij huis? Perfect! Wij bieden namelijk lasergamen op locatie aan, ook in een magazijn of loods. Sterker nog, dit zijn twee van onze favoriete locaties! Jezelf verstoppen achter de pallets of heftrucks en vanuit daar je collega’s beschieten met een professioneel lasergamepistool. Samen maken we van tevoren de teams en wordt onder begeleiding het spel uitgelegd. Ook voorzien wij de loods van de nodige extra attributen, zoals bunkers, legernetten, rook en lichten.

Ideale locatie

Een goede lasergamedag heeft baat bij een goede sfeer. Een loods, opslag of een magazijn kunnen daar dan ook als perfect decor voor dienen. Het enige wat je daar namelijk niet hoeft te zoeken, is een goede verstopplek… ideaal!

Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?
Los van alle geschikte spullen die sowieso al in de gemiddelde loods of opslag aanwezig zijn, leveren wij ook nog eens extra toffe materialen. Wat te denken van extra bunkers, legernetten en nog meer van dat soort sfeer verhogende attributen. Op deze manier schiet het zelfs zonder lasergamepistool al aardig op…

Hoe veel lasergamepistolen heb ik nodig?


Dat is moeilijk te zeggen, maar wij geven graag passend advies aan de hand van het aantal deelnemende mensen. Gelukkig is het in ieder geval niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, dit scheelt in de kosten (uiteraard in jullie voordeel!). Omdat professioneel lasergamen een echte sport is, is het soms namelijk best lekker om even uit te rusten. Op dat moment kan je je pistool natuurlijk tijdelijk doorgeven, om naast energie ook overbodige kosten te besparen. Zo kan je meteen zien welke collega er met scherp schiet en waar je eigen kansen liggen na de pauze. Zo wordt deze werkdag niet alleen je koffie net te sterk, maar hopelijk ook jij en je teamgenoten!

Dus, is het de magazijn of het magazijn? Antwoord: lasergamen mag er pas zijn! Dus vraag via onderstaand formulier een offerte aan, welke wij ‘op maat’ zullen maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next