Lasergamen in een Supermarkt

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Lasergamen in de supermarkt met je collega’s

Iedereen die in de supermarkt werkt, krijgen wel eens te maken met klanten die je aanschieten met een vraagje. Hoe lekker is het dan om nu eens tegen je eigen collega’s aan te schieten? Zonder het te vragen natuurlijk!

Ga dan nu met al je collega’s in jullie eigen supermarkt de strijd aan! In plaats van het bekende avondje stappen of middagje bowlen, is dit teambuildingsconcept volstrekt uniek, en qua vervoer ook nog eens geregeld voor je het zelf door hebt. Met onze nieuwste professionele lasergamepistolen bieden wij de garantie voor een bijzondere activiteit. Blijf jij koud boven het vriesvak en schiet je scherper dan de pepertjes? Boek dan nu lasergamen in jouw supermarkt!
Voorzien van onze begeleiding en jullie eigen adrenaline spelen jullie verschillende spelen zoals Free For All, Team Death Match, Capture The Flag en Last Man Standing.

Tactiek bepalen

Tijdens het lasergamen kan je continu je eigen tactiek bepalen met je team. Wij zullen bij aankomst samen teams maken en kijken welke winkelpaden we beter even kunnen afzetten, dit in verband met de veiligheid van de producten in de winkel. Als het lasergamen eenmaal begonnen is, is er zeker ook genoeg tijd om de tactiek van de andere teams af te kijken. Ook zonder boodschappenlijstje houd je hier namelijk voldoende overzicht… Dit kan je het beste doen als je even uit wil rusten, want soms kan lasergamen best vermoeiend zijn. Net werken.

Wat is belangrijk op jouw eigen locatie?

Niks! LaserGameSpot.nl maakt namelijk zelf van jullie supermarkt de ideale lasergame ambiance. Met veel bijpassende attributen zoals legernetten, bunkers en rook- en lichteffecten zorgen wij hier zelf voor. Hierbij wordt gekeken naar wat het beste past op de desbetreffende locatie. Hierdoor is praktisch elke locatie binnen Nederland en België geschikt voor onze spellen, zonder dat jij daar iets aan hoeft te doen… Dat schiet alvast lekker op, toch?

Hoe veel lasergamepistolen heb ik nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, maar wij geven graag passend advies aan de hand van het aantal deelnemende mensen. Gelukkig is het in ieder geval niet nodig evenveel pistolen als deelnemers te huren, dit scheelt in de kosten (uiteraard in jullie voordeel!). Omdat professioneel lasergamen een echte sport is, is het soms namelijk best lekker om even uit te rusten. Op dat moment kan je je pistool natuurlijk tijdelijk doorgeven, om naast energie ook overbodige kosten te besparen. Zo kan je meteen zien welke collega er met scherp schiet en waar je eigen kansen liggen na de pauze. Zo wordt deze kantoordag niet alleen je koffie net te sterk, maar hopelijk ook jij en je teamgenoten!

En voor de vakkenvullers, wij doen net als jullie graag boter bij de vis. Dus vraag via onderstaand formulier een offerte aan. Deze zullen wij ‘op maat’ maken en vrijblijvend naar je toesturen. Liever een mail sturen? Dat kan ook: info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur reageren per mail.

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next
lasergamen_in_een_winkel_supermarkt lasergamen_in_een_winkel_supermarkt