Lasergame By Night

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Lasergame By Night - op eigen locatie!

Het meest spannende aan lasergame blijft natuurlijk het lasergamen in het donker! Deze beleving is uniek omdat de spanning zo nog hoger is, en je vrienden of familieleden hier zowel uit de onverwachte hoek kunnen toeslaan als onverwachts door jou beschoten

kunnen worden… Met aanvulling van tactisch gekozen kleding en letterlijk nog meer duistere verstopplekken zorgt dat natuurlijk voor een bijzondere beleving! Lasergamen By Night is mogelijk op alle gewenste locaties binnen Nederland of België, zowel binnen (schoolgebouw, supermarkt) als buiten (bos, duinen). Zowel bij het indoor lasergamen als het outdoor lasergamen zorgen wij er met een getrainde lasergame begeleider voor dat de locatie aan sfeer niets te klagen heeft. Met extra sfeerdecoratie zoals legernetten, obstakels, hindernisobjecten en rookmachines en eventueel spannende lichten toveren we elke locatie om tot een honderd procent geschikte lasergame area!

Spannendste variant: lasergamen in het donker

Boek nu de meest spannende en stoere variant van het lasergamen: Lasergamen By Night! Met onze professionele set wordt de lichtbarrière doorbroken en is het vanaf nu mogelijk om in elke donkere (geïsoleerde) ruimte te spelen. Daarnaast komt er vanuit vt-entertainment een getrainde lasergame begeleider naar jullie toe om alles klaar te zetten en dit spannende spel speelkaar te maken. Dit kan op praktisch alle locaties, bijvoorbeeld in het bos, de duinen, in je (oude middelbare) school of na sluitingstijd in de supermarkt (als bedrijfsuitje bijvoorbeeld). Wij van vt-entertainment zullen met onze begeleiding en aanvullende sfeerdecoratie zoals rookmachines, obstakels, lichten en legernetten er overal een echte lasergame arena van maken. Dit alles zal zorgen voor een daverende ervaring, die je zeker eens beleefd moet hebben!

Ook in het donker zijn al onze professionele spelvarianten mogelijk, zoals ‘Free For All’, ‘Capture The Flag’, ‘Team Death Match’, ‘Last Man Standing’ en ‘FORTNITE’. Laatst genoemde is bovendien erg populair bij kinderen en voor kinderfeestjes, vanwege de actuele link met de PlayStation- of XBOX-game. Een combinatie boeken van meerdere spellen is tevens ook mogelijk.

Vraag naar de vele mogelijkheden (+31 6 8386 7615), ook via WhatsApp te bereiken of stuur een mail naar info@lasergamespot.nl en wij zullen binnen 24 uur jouw vraag/ boeking beantwoorden.

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next