Lasergamen spellen

Meer informatie? Vraag direct een offerte aan!

Lasergamen op kantoor met je collega’s

Wij maken gebruik van de meeste geavanceerde lasergame pistolen van dit moment. Door deze hoge kwaliteit en conditionering van de pistolen kunnen we veel verschillende spellen aanbieden. Naast de zeer goede kwaliteit pistolen bieden wij daarom ook professionele spullen aan om de ervaring nog beter en echter te maken. Lees hier alles over de spellen die wij zoal aanbieden.

Free for All

Bij ‘Free for All’ ben je helemaal op jezelf aangewezen. Iedereen speelt voor zichzelf en start het spel met 15 levens. Wie er na 10 minuten de meeste spelers geraakt heeft, en dus de meeste punten heeft verzameld, wint het spel. Omdat een wedstrijdje tien minuten duurt kunnen er meerdere lasergame wedstrijden gespeeld worden en zijn er waarschijnlijk lekker veel winnaars aan het einde van de dag.

FORTNITE (aanbevolen voor kinderen)

Ieder kind met een PlayStation of XBOX kent het wel, en de ouders inmiddels waarschijnlijk ook: het populaire spel FORTNITE. Vanaf nu is het mogelijk om bij ons de lasergame variant op deze game te spelen, en om het spel dus nu ECHT te beleven. Als je als eerste de shotgun en kan je schieten van dichtbij, om strand je op de sniper en moet je het van ver af proberen…? Beide kan in een keer lukken, maar je precisie wordt getest! Boek dit spannende en herkenbare uitje en kom erachter hoe goed je écht bent!

Last Man Standing

Iedereen start met hetzelfde aantal levens, maar wie overleeft het langst? Dat is de winnaar van het lasergame spel Last Man Standing! Een leuke en vernieuwende variant op dit spel is de speciaal ontwikkelde variant FORTNITE. Dat is Last Man Standing maar dan nog cooler en nog actueler, met uiteraard ook de professionele lasergame guns.

Team Death Match Dit spel speel je in teams. Samen met je team krijg je vooraf twee minuten om een tactiek te bepalen en je te verstoppen, want na die twee minuten worden alle lasergame pistolen al geactiveerd en barst de strijd los! Uiteindelijk wint er natuurlijk één team: het team met de meeste punten of het team dat de ander helemaal heeft uitgeschakeld. Wij zijn benieuwd!

Capture The Flag

Dit is een combi tussen Levend Stratego en Lasergamen! In teamverband verstop je de vlag en hierna start de strijd. Lukt het je om zonder geraakt te worden de vlag te kapen én om als team je eigen vlag te beschermen? Dan zijn jullie de terechte winnaar van dit spannende spel!

Zes belangrijke zekerheden:

Klantenbeoordeling
4.5/5
 ‎Adriaan van Boxtel
‎Adriaan van BoxtelAlbert Heijn
Lees verder
Lasergame gedaan in onze winkel met de personeelsvereniging , alles was super geregeld , iedereen heeft ervan genoten bedankt VT-Entertainment.
 Gijs Van Esch
Gijs Van EschCafé Eigenaar
Lees verder
Lasergamen op locatie met ons team van Café Zomerlust was top geregeld Teun!
Anja Oomen
Anja Oomen
Lees verder
Super snelle reacties op mail in voortraject. Flexibel (qua tijden) en super leuk spel dat lasergamen op locatie!
Linda
Linda Coach hockeyteam
Lees verder
Teamweekend mb2 van WereDi... met in de avond lasergamen in het bos bij onze accommodatie.., Het was superrrrrrr!!! De meiden hebben ontzettend genoten!!! Dank Teun voor de top organisatie!!!
Previous
Next